+31 (0)30-227 1513info@oasisresorts.com 
Zoek & BoekAppartementenAanbiedingenFaciliteitenOmgevingEvenementenZomerWinter
100% Flexibel
Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu

Watersport in Portes du Soleil

  1. Watersport in Portes du Soleil

Watersport

De omgeving van Oasis Abondance biedt u diverse mogelijkheden voor watersport. Op een uurtje rijden van het resort vindt u het meer van Genève waar u een mooie boottocht kunt maken. Ook is hier de mogelijkheid om te zeilen, kitesurfen, suppen en zwemmen.

Actief op het water

De Franse Alpen zijn rijk aan prachtige riviertjes en meren waar u aan avontuurlijke watersporten kunt doen zoals zwemmen in hydrospeed, raften, kajakken, canyoning. In het nabij gelegen Châtel kunt u via AN rafting een avontuurlijke dag beleven met uw familie of vrienden op de rivier de Dranse die door de Haute Savoie loopt. Ook kunt u zich laten informeren bij de plaatselijke VVV voor watersporten in de omgeving.

Vonnes meer Châtel

Houdt u van vissen? Dan kunt u uw hengel uitgooien op het Vonnes meer van Châtel. Dit is een recreatief meer waar u rond kunt wandelen en fietsen. De waterstraal die vanuit het midden van het Vonnes meer opspuit, vormt een prachtig grote fontein van maar liefst 40 meter hoog. Er zijn waterfietsen te huur of ga voor een Stand Up Paddle sessie op het water. Voor de kleintjes is er een speeltuin 

Boek uw verblijf in de Franse Alpen
 
Familie op een raft in een Franse Alpen rivier
 
Prachtige alpenrivier

Ontdek meer...