+31 (0)30-227 1513info@oasisresorts.com 
Zoek & BoekAppartementenAanbiedingenFaciliteitenOmgevingEvenementenZomerWinter
100% Flexibel
Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu

Wandelen in Portes du Soleil

  1. Wandelen in Portes du Soleil

Wandelen en hiken in Portes du Soleil

Wandelplezier gegarandeerd bij Oasis Abondance Mountain & Wellness Resort dankzij de unieke en zeer centrale ligging. Nadat u heeft genoten van een heerlijk ontbijt op uw terras of balkon kunt u direct aan uw avontuur beginnen. In La Chapelle d’Abondance vindt u oneindig veel wandelmogelijkheden. Trek er samen met uw familie of vrienden op uit of geniet op uzelf van de rustige omgeving die het uitgestrekte gebied van Les Portes du Soleil te bieden heeft.

Wandelnetwerk Les Portes du Soleil

Dankzij het brede wandelnetwerk zijn er diverse wandelroutes beschikbaar in Les Portes du Soleil in de omgeving van uw appartement. Geniet van 800 km aan wandelpaden. U loopt elke keer een andere route. U kunt kiezen voor een rustige wandeling langs pittoreske dorpjes en kronkelende rivieren of waag uzelf aan een extreme hoge bergtopwandeling. Wat uw wandelwensen ook zijn, de omgeving biedt u genoeg inspiratie en beleving voor een geslaagde wandelvakantie. U zult altijd beloond worden met prachtige uitzichten.

Trailrunning Portes du Soleil

Trailrunning is het hardlopen over paden en trails hoog in de bergen. Deze activiteit is razendpopulair in de Franse Alpen. Er zijn daarom meer dan 400 km bewegwijzerde paden, met 54 permanente routes vanaf 23 bergliften, die een veilige introductie tot deze buitenactiviteit bieden. Start vanuit een van de 12 Portes du Soleil resorts en begeef uzelf over de Frans-Zwitserse grens. Een voordeel van dat u rent is dat u meer meekrijgt van de prachtige omgeving. Trailrunning kaarten en wandelkaarten zijn te vinden bij het office du tourisme

Perfecte ligging

Vanuit uw appartement kunt u direct van start gaan. Welke wandelroute u ook kiest, de natuur zal u niet teleurstellen. Voor de ervaren wandelaar zijn er meerdaagse trektochten en voor het hele gezin zijn er de familiewandelingen. Ook kunt u ervoor kiezen om erop uit te trekken met een gids, leuk en educatief tegelijk. Geniet van de prachtige combinatie van flora, fauna en natuur. Dankzij het grote wandelnetwerk loopt u nooit dezelfde route. Plezier gegarandeerd voor zowel jong en oud. Na afloop is het heerlijk vertoeven in de Spa en Wellness van ons resort. 

Centrale ligging vanuit uw appartement
Wandelkaarten bij Office du Tourisme
Themawandelingen voor jong en oud

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Hardlopen in prachtig Portes du Soleil

 
Trailrunning routes van gebied Portes du Soleil

Ontdek de veelzijdige omgeving van de Abondance vallei

Ontdek meer...