+31 (0)30-227 1513info@oasisresorts.com 
Zoek & BoekAppartementenAanbiedingenFaciliteitenOmgevingEvenementenZomerWinter
100% Flexibel
Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu

Mountainbiken in Portes du Soleil

  1. Mountainbiken in Portes du Soleil
 

Mountainbiken door de bergen

Portes du Soleil staat voornamelijk bekend als wintersportparadijs en grootste skigebied van Europa. Maar zeker in de zomer is hier ook genoeg te beleven. Tijdens de zomermaanden tovert dit gebied om tot een fiets & ATB mekka. Via de stoeltjeslift kunt u omhoog en gemakkelijk uw fiets meenemen. Geniet van een prachtig panorama uitzicht terwijl u via de paden naar beneden crost. Er zijn groene, blauwe, rode en zwarte mountainbike paden. Er zijn grote drop offs, gap jumps, steile single tracks en kronkelende bospaadjes.

Fietsplezier voor iedereen

De Franse Alpen per fiets ontdekken is een echte aanrader. De zon die schijnt, de geur van de bosrijke omgeving en de adrenaline van uw snelheid. Of u nu een beginner of ervaren mountainbiker bent. Iedereen voelt zich thuis in Portes du Soleil. Het is mogelijk om E-bikes en E-mountainbikes te huren in de omgeving.

Bike Park Châtel
✓ 650 km fiets & ATB-routes
✓ 23 zomerliften
✓ 5 Bike Parks
✓ E-bike verhuur

 
Direct naar Zoek&Boek

Notre partenaire vélo

Vélodranse est un loueur de vélo tout juste installé dans la Vallée. Forts de plusieurs années d'expérience, Jean-Fabien et son équipe pourront vous accompagner pour le choix de votre équipement d'excursions en deux roues. Pour les personnes qui voyagent avec leur propre vélo ou VTT, Vélodranse pourra également réparer votre deux roues de toute marque en cas de besoin.

Tarif préférentiel : -10% sur la location d'un vélo pendant une journée ou une demie-journée

Ontdek meer...