+31 (0)30-227 1513info@oasisresorts.com 
Zoek & BoekAppartementenAanbiedingenFaciliteitenOmgevingEvenementenZomerWinter
100% Flexibel
Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu

Bergmeren rondom Abondance

  1. Bergmeren rondom Abondance

Prachtige bergmeren nabij Abondance

Ieder bergmeer heeft zijn eigen bijzonderheden. In de omgeving van Oasis Abondance bevinden zich prachtige bergmeren die een bezoek waard zijn tijdens uw verblijf. 

Lac des Plagnes is gelegen op 1190 meter. Vanaf het resort rijdt u in ongeveer 20 minuten naar het bergmeer toe. Het meer is omringd door prachtige natuur, ontdek het bosrijke gebied, de dieren en de watervallen. Een ideale plek voor een mooie wandeling, maar ook vissers kunnen hier hun hart ophalen.

Vanuit het naast gelegen dorp La Chapelle d’Abondance wandelt u naar Lac d’Arvouin. Dit meer is te voet bereikbaar via verschillende routes. Een schitterende wandeling geschikt voor de hele familie.

Bergmeer in Frankrijk

Wandel langs de bergmeren

Lac de Fontaine is een prachtige startplek van vele wandelingen. Vanaf hier kunt u een wandeling maken naar het naast gelegen bergmeer Lac de Bise of een wandeling richting Ubine. Het meer is met de auto te bereiken, maar ook te voet of met de mountainbike. Een mooie en ontspannende plek.

Lac Mouille en Lac de Conche zijn twee meren in Châtel. De meren zijn beide bereikbaar via de stoeltjeslift Super Châtel. Zodra u de stoeltjeslift uitkomt wandelt u binnen 10 minuten naar de meren toe. Een prachtige plek om even uit te rusten of te genieten van een picknick.

Boek uw verblijf in de Franse Alpen
 
Bergmeer in Frankrijk
 
Picknick in de bergen

Ontdek meer zomeractiviteiten..