+31 (0) 30 208 3050info@oasisparcs.com 
100% Flexibel
✔ Tot 48 uur voor aankomst gratis omboeken.

Boek nu
Bent u op zoek naar een unieke ervaring in de Franse Alpen?
Bent u op zoek naar een unieke ervaring in de Franse Alpen?

Maatregelen omtrent Corona virus

  1. Maatregelen omtrent Corona virus
 

Laatste update: 11-06-2020, 10:00 uur 

Bij Oasis Abondance volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Hieronder houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:

  • Vanaf 3 juli zijn het resort en de wellness weer geopend en kijken wij er naar uit om gasten te mogen verwelkomen.
  • Uiteraard staat de veiligheid van onze gasten en het personeel bovenaan en worden er extra hygiene- en veiligheidsmaatregelen genomen. 
  • Meer informatie over de genomen maatregelen op het resort vindt u hier: veiligsheidsvoorschriften Oasis Parcs Safety ++

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren

Wij staan u graag te woord en zijn telefonisch goed bereikbaar. U kunt ons ook emailen via info@oasisparcs.com, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Update 17/3

Naar aanleiding van de door de regering aangekondigde besluiten, betreffende de sluiting van voor het publiek toegankelijke plaatsen die niet essentieel zijn voor het leven van het land, is Oasis Parcs verplicht haar residentie te sluiten Abondance vanaf, dinsdag 17/03/2020 om 12.00 uur.

Deze maatregelen zijn van toepassing tot 03 juli 2020.

Als u een reservering heeft voor de komende weken (van 17/03 tot 03/07/2020), wordt uw boeking geannuleerd. Het totale bedrag dat u hebt betaald, wordt u teruggegeven in de vorm van een voucher, die u uiterlijk op 03/07/2021 (begindatum van uw verblijf) kunt gebruiken voor een nieuw verblijf. Gezien de omstandigheden worden u geen kosten in rekening gebracht voor het wijzigen van uw boeking.

U ontvangt deze week per e-mail een voucher met de waarde van uw verblijf, geldig voor een nieuw verblijf in onze residentie Oasis Abondance.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dank u voor uw begrip.

Wees gerust, de veiligheid en gezondheid van onze klanten, medewerkers en partners heeft bij ons de hoogste prioriteit.