+31 (0) 30 208 3050info@oasisparcs.com 
100% Flexibel
Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu
Grand appartement équipé Abondance
Grand appartement équipé Abondance

Zomeraanbieding

  1. Zomeraanbieding

Zomervakantie in prachtig Abondance

Bent u toe aan een rustgevende vakantie te midden van een prachtige omgeving? Verblijf in alle rust en ruimte in de luxe appartementen van Oasis Abondance. U boekt uw zomer verblijf nu met 10% korting*

OASIS PARCS EXCLUSIVITEIT: Reserveer via onze website en/of neem contact met ons op via infoabondance@oasisparcs.com, wij bieden u een upgrade aan afhankelijk van de beschikbaarheid en een gastronomisch pakket met regionale producten

 
Boek uw zomervakantie nu met 10% korting
 

*Deze aanbieding is geldig voor alle nieuwe boekingen tussen 05/06/2020 en 21/06/2020 voor een minimum verblijf van 7 nachten van 4 juli 2020 tot 22 augustus 2020.

 

Beleef een zomer in de bergen

De diensten die bij alle reserveringen zijn inbegrepen, zoals de eindschoonmaak, het wisselen van beddengoed, handdoeken en keukendoeken, worden met de grootste zorg uitgevoerd om uw veiligheid en die van ons personeel te waarborgen. Ontdek ons veiligheidshandvest Oasis Parcs Safety ++.

De Multi Pass: activiteiten voor het hele gezin

Ontdek de vele voordelen van de Multi Pass tijdens uw zomer in de Portes du Soleil. Met de Multi Pass maakt u kennis met meer dan 60 activiteiten verspreid over de 12 Portes du Soleil dorpen. De Multi Pass is er voor het hele gezin en u schaft deze al aan vanaf 2€ per dag en per persoon. Ga bijvoorbeeld samen paardrijden of ga raften op de rivier de Dranse.

Wacht niet langer met het boeken van uw zomervakantie en maak weer contact met de natuur.